Cleanch: Degut a la polució, al contacte amb animals, a la feina que fem i per moltes altres causes al cos s’hi acumulen microbis, gèrmens i bactèries. Tenir una bona higiene és imprescindible per a una vida saludable, sense infeccions, malalties ni altres elements nocius que ens puguin afectar. Un dels mètodes més efectius per a tenir cura de nosaltres, són els desinfectants de mans. Aquests solen estar enganxats a les parets de centres hospitalaris o de banys públics però no són suports móvils. Per superar aquest inconvenient s’ha creat el Cleanch, un dispensador portàtil de desinfectant per a les mans. Dissenyat amb gran estabilitat, fet amb  materials resistents i lleugers, aquest dispensador li ofereix tota la netedat a l’abast de la seva mà.
SUPORT-SABO1

 

SUPORT-SABO2

 

SUPORT-SABO4Els comentaris estan tancats.

Translate »